Pe data de 23 mai AM POSCCE a lansat Operatiunea „Sprijin financiar cu valoarea cuprinsa intre 1.065.000-6.375.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii„, DMI 1.1, Axa Prioritara 1 din cadrul POS CCE.

Ati depus vreodata proiecte in cadrul acestei operatiuni?

Daca da, povestiti-ne cum a fost.

Daca nu, aveti in plan sa accesati aceasta linie de finantare? 🙂


One Comment on “Sprijin financiar pentru investitii in IMM-uri”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Traian DRAGOMIR says:

    Stimati colegi.
    Aceasta poveste cu fonduri este o intoxicare…singurul ei scop este de a legitima anumite actiuni care sa rezolve interese personale/grup.
    Toata metodologia, fac o paranteza cu documentatiile necesare pentru ISO unde nu cantitatea de documente este definitorie, ci calitatea acestora… deci cum spuneam aceasta metodologie specific romaneasca precum si neceseitate de a trebui sa apelezi la asa zise firme de consultanta, care au tarife de acceptare a comenzii, tarife de desfasurare a procesului, procente din valoare la negru, DACA se rezolva..etc, se adreseaza aceleiasi categorii de agentii economicii … aceia care nu evidentiaza toate veniturile dar mai ales care vad in aceasta forma de sprijin doar un singur lucru..POMANA , care a fost ridicata in ultimi ani la nivel de politica de stat.
    Cand firma (service) mea are profit cca. 40% in ultimii trei ani cand totul are la baza contracte ferme pe 1/2/4 ani ce ar trebui sa mai inventez ca un functionar BLAZAT si NEINTELES de semeni sai (asta este soarta oamenilor de geniu, nu sunt intelesi de contemporani, doar posteritate ..) sa am acces la o aparatura performanta sau un sediu decent.
    Observati pe ce directii sterile sunt fondurile alocate…preponderent mediul rural..alo toata lumea sa mutat la oras, productie si domenii gen sa crestem lipitori, sa crestem aligatori….etc.
    Pentru ca IMM-urile sa fie eficiente pentru economie, ele trebuie sa raspunda clar cerintelor pietii, cum poti sa mentii un standard decent cand tehnologia ex. domeniul cazanelor, este atat de dinamica, apar atatea noutati, iar noi nu reusim decat sa mimam inteligenta in fata beneficiarilor.
    Eu sunt lamurit in cea ce priveste aceste fonduri va las pe d-stra sa continuati sa teoretizati subiectul eu nu-mi mai doresc decat sa apuc ziua cand statu nu imi va mai incasa TVA-ul facturat in contractele cu el, dar fara ca aceste contracte sa fie onorate, adica in loc sa dau salariul personalului sa finantez incompetenta si prostia.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>