Domnul Dorin Craciun, castigatorul concursului organizat de Finantare.ro in ajunul Sarbatorilor Pascale, ne-a acordat un mini-interviu:

Finantare.ro: Care este motivul pentru care urmariti informatiile de pe site-ul Finantare.ro? Care este sectiunea pe care o preferati sau o accesati cel mai des?

Dorin Craciun: Sunt presedintele unui ONG si informatiile ma ajuta in cautarea de finantari, proiecte,etc. si in general ma tine la curent cu noutatile aparute. Finantari nerambursabile…

Finantare.ro: Ce parere aveti despre noua infatisare a site-ului?

Dorin Craciun: Este foarte atractiva si informatiile sunt foarte bine structurate.

Finantare.ro: Ce sugestii/recomandari aveti pentru site-ul Finantare.ro?

Dorin Craciun: Nu stiu daca sugestia urmatoare se poate realiza din punct de vedere tehnic: am observat ca la pagina de start sunt principalele componente ale siteului pe un fond alb. Pentru a mari impactul vizual si a capta atentia s-ar putea inlocui fondul pentru fiecare domeniu de interes cu o alta culoare. Sa zicem, pentru Alte Finantari Nerambursabile cu un albastru deschis, asa cum este la rubrica – Redactorii nostri va recomanda acel vernil ca fond. Repet, nu stiu daca nu este complicat din punct de vedere tehnic…

Ii multumim inca o data domnului Dorin Craciun pentru fidelitate si pentru amabilitatea cu care ne-a raspuns la intrebari!


0 comentarii la “Castigatorul concursului organizat de Finantare.ro ne-a acordat un interviu!”
Comentariul tau