Maine se va desfasura cea de-a 4 editie a Conferintei Finantare.ro, pentru prima data in Bucuresti. Evenimentul va fi gazduit de Hotelul Ramada Majestic, in Sala I.L. Caragiale, incepand cu ora 9:00.

Acest eveniment isi propune sa aduca informatii de valoare persoanelor care au nevoie de inspiratie pentru afacerea/proiectul lor. Pentru aceasta Conferinta Finantare.ro va reuni speakeri, oameni de afaceri si persoane specializate, care vor oferi raspuns la probleme si vor spune care sunt tenditele in domeniile cheie pentru initierea si dezvoltarea proiectelor/afacerilor – finantarilor, managementului de proiect si investitiilor.

Noutatea pe care o aduce acest eveniment este conceptul de dezbatere prin care li se ofera participantilor posibilitatatea interactiunii directe cu speakerii. Asadar, Conferinta Finantare.ro da posibilitatea tuturor participantilor sa obtina informatii pretioase si de actualitate, poate chiar pe o problema specifica cu care se confrunta in afacerea/proiectul lor.

Pentru cei care nu pot fi alaturi de noi la evenimentul de la Bucuresti ii rugam sa urmareasca comunicatele post-eveniment care vor aparea pe site pentru a afla cum s-a desfasurat evenimentul sau se pot inscrie la Conferinta Finantare.ro de la Cluj – eveniment ce va avea loc in data de 29 noiembrie.

Va asteptam cu mare drag si va invitam sa ne scrieti aici impresii, sugestii cu privire la Conferinta Finantare.ro – editia de la Bucuresti.


No Comments on “A mai ramas doar 1 zi pana la Conferinta Finantare.ro – editia de la Bucuresti”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>