happy-10th-birthdayDragi cititori,

Va aducem la cunostinta cu mandrie si emotie ca astazi implinim 10 ani … 10 ani frumosi de cand site-ul Finantare.ro s-a pus in slujba voastra, ratiunea noastra de a exista. Ne dorim sa ca in fiecare zi sa fim din ce in ce mai buni si plini de utilitate pentru voi, dragii nostri cititori! Va multumim din suflet!

Mai jos puteti citi comunicatul de presa, publicat in Ziarul de Iasi, in 19 februarie 2003, cu ocazia lansarii site-ului.

Www.finantare.ro, un site util pentru toti patronii

Data publicarii: 19/02/2003

Afaceristii au la dispozitie, incepand de ieri, un site de unde pot obtine gratuit informatii despre sursele de finantare existente in Romania. Site-ul www.finantare.ro a fost realizat de firma de consultanta economica „Kapital” si fundatia INSIDE (Institutul National pentru Strategii de Informare si Dezvoltare Economica). „Pe langa componenta strict informativa, site-ul are si una instructiva”, a explicat Marius Alexa, consultant „Kapital”.

Alaturi de informatii stricte despre programele de finantare (termene, mod de accesare), aici se gasesc date, de exemplu, despre modul de intocmire a unui proiect.

Portalul surselor de finantare, cum a fost intitulat de catre creatorii sai, se adreseaza atit agentilor economici care au nevoie de un credit, cit si institutiilor non-profit, de genul ONG-urilor.

Site-ul este structurat in trei parti: ghid de finantare, noutati si partea de editorial.

In partea dedicata ghidului de finantare se gasesc informatii legate de: granturile existente in prezent in Romania, modul de acesare a unui credit, alte moduri de finantare a unei afaceri, modul de constructie a unui plan de afaceri sau despre firmele de consultanta care activeaza in acest moment.

In plus, initiatorii proiectului ofera informatii si despre alte surse de finantare, cum ar fi fondurile de investitii sau piata de capital. In cea de-a doua parte a site-ului sint inserate stiri economice si termenele pina la care pot fi accesate granturile.

Termenele sunt actualizate periodic, iar programele care sunt depasite sunt excluse. La cerere, utilizatorii pot primi prin e-mail date despre programele de granturi nou aparute.

Nu in ultimul rind, pe site se gaseste si o zona dedicata pentru editorial, unde creatorii site-ului isi exprima opinia fata de evenimente considerate importante de catre acestia. Pentru dezvoltarea site-ului s-au cheltuit foarte putini bani, fiind realizat prin forte proprii. Atit partea tehnica, care tine de proiectarea site-ului, cit si cea economica au fost asigurate de reprezentantii fundatiei INSIDE si ai firmei „Kapital”. (Dan CONSTANTIN) „


No Comments on “Finantare.ro, de 10 ani alaturi de voi!”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>