COVER FACEBOOK

Ziua de 18 februarie este foarte speciala, deoarece acum 12 ani, in 2003, a luat nastere Finantare.ro.

Odata cu implinirea celor 12 ani, Finantare.ro doreste sa isi rasplateasca cititorii, oferind reduceri substantiale pentru toate serviciile timp de 3 zile consecutive!

In cadrul Magazinului nostru online, oferim reduceri de pana la 20% la produsele noastre.

Ghidurile noastre print sunt reduse cu 15%, iar ghidurile electronice cu 20%. Totodata, sunt reduse si preturile pentru cartile domnului Filipe Carrera cu 10%.

Atentie: Stocul este limitat!

Nici serviciile de consultanta Finantare.ro nu scapa de reduceri! La achizitionarea unui pachet premium de 12 luni in Catalogul Consultantilor Finantare.ro, primiti o reducere de 15%. Aceeasi reducere se acorda si consultantilor ce doresc sa colaboreze cu noi in cadrul serviciului Cerere.Finantare.ro.

Daca doriti sa achizitionati unul din serviciile noastre, cat inca sunt la reducere, contactati-l pe Alexandru Topala la numarul de telefon (0740) 944 063 sau la adresa de mail [email protected] si el te va ghida spre pachetul de servicii potrivit pentru dumneavoastra!

Reducerile sunt prezente si la categoria publicitate. O gama larga de servicii de promovare sunt acum la dispozitia dumneavoastra la un pret redus cu 10%: de la campanii de branding, postare bannere, advertoriale, comunicate de presa, interviuri, pana la inserturi in newslettere si trimitere de newslettere dedicate.

Noutate!
De asemenea, sunt disponibile metode de promovare inovative precum: sponsorizarea unor sectiuni din site („Powered by … „) si posibilitatea de a acorda asistenta online potentialilor clienti prin comentarii care pot include numar de telefon, adresa site web sau alte date de contact

Pentru informatii suplimentare si consultanta in vederea alegerii pachetului de promovare potrivit pentru firma dumneavoastra, va rugam sa ne contactati: [email protected][email protected], 0743 521 020

Va multumim pentru tot!

Echipa Finantare.ro!


5 Comments on “Reduceri de 20% cu ocazia celor 12 ani de Finantare.ro”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Partida Romilor Pro-Europa filiala Calarasi says:

    La multi, multi ani, Finanatare.ro!!

    Si multumiri ca existi!

  2. dorina corneanu says:

    La multi ani!
    si succes in activitate.

  3. Speranta Nastasa says:

    LA MULTI ANI!
    Succes in activitate.

  4. serban florica says:

    La multi ani Finantare.ro

  5. Carmen Cretan says:

    La multi ani!
    Succes mai departe si cat mai multi parteneri!

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>