ghid-business-angelsPerioada concediilor a venit cu reduceri de 25% la Ghid Business Angels (eBook). Reducerea se aplica in perioada 2 iulie – 31 august 2015 pentru comenzile de pe site-ul Store.Finantare.ro.

Astfel, daca te intereseaza sa iti lansezi propria afacere si nu ai banii necesari sau daca doresti sa iti dezvolti afacerea pe care o ai deja si ai nevoie de bani dar si de expertiza, iti recomandam sa citesti acest ghid.

In prezentul vei afla cine sunt acesti investitori de tip business angels si ce trebuie sa faci pentru a-i atrage in afacerea ta. Vei afla astfel informatii cu privire la:

  • Avantajele si dezavantajele colaborarii cu un business angel
  • Care este profilul unui business angel si asteptarile sale
  • Cum sa identifici si sa atragi investitorul potrivit pentru afacerea ta
  • Cum gandeste si cum actioneaza un business angel in fata unui doritor de finantare
  • IMPORTANT: Legea Business Angels nr. 120/2015 privind stimularea investitorilor individuali. In acesta sectiune, va explicam in detaliu toate facilitatile fiscale pe care le primesc cei care doresc sa devina investitori de tip business angels
  • Date de contact ale Business Angels

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va dorim o vara frumoasa!

Echipa Finantare.ro


No Comments on “Vrei bani pentru afacerea ta? Achizitioneaza Ghid Business Angels cu 25% reducere”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>