Mai jos este un mesaj frumos din partea unei cititoare a site-ului nostru. Vrem sa va spunem ca aceste mesaje de incurajare si de apreciere sunt foarte importante pentru noi si ne ajuta sa livram valoare si sa mergem mai departe in aceasta calatorie a finantarilor pe care am inceput-o in februarie 2003. Va multumim voua, tuturor celor ce ne cititi!

multumescBuna ziua,

Am citit stirile publicate pe finantare.ro.

Andreea Oprea sunt, un fan al muncii voastre. Apreciez tot ceea ce realizati, stirile pentru finantari, opiniile pentru finantari, exemplele de succes dar si interviurile.

Informatiile despre granturi si subventii sunt realmente de un mare ajutor, asemenea si cele pentru credit si leasing.

La fel, apreciez informatiile privind consultanta. Va felicit pentru rezultatele pe care le aveti, munca este si ea depusa pe masura.

Este important de stiut faptul ca ai toate informatiile intr-un singur loc.

Sunt psiholog de profesie, dar intotdeauna mi-a placut mediul de afaceri. Imi place mult ce se intampla pe finantare.ro.

Sa stiti ca eu contez pe voi. Si sa mai stiti ca exista oameni care va apreciaza munca. Bravo voua!

Felicitarile mele,
Andreea Oprea


2 Comments on “Ce spun cititorii nostri despre Finantare.ro”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. angelescu anisoara says:

    Am depus dosarul de finantare i luna august 2015 si nu am primit nici un raspuns,panoul solar a fost montat de firma URBIO IASI am platit tot si astept decontarea ,imi puteti raspunde cand vor intra in cont banii?Dosarul a fost trimis de la Agentia de Protectia Mediului Constanta.
    Va multumesc!

  2. Tanasa Bogdan says:

    Eu sunt un beneficiar fericit !! Am accesat fonduri europene prin masura 312 pentru fabricarea brichetelor si peletilor !!

    Vreau sa le multumesc celor de la AFIR Iasi, pentru profesionalismul și ajutorul lor !! TOATE problemele întampinate cu hartiile pentru dosar, au venit din cauza consultantului !!! ATENȚIE, dacă nu aveți un consultant bun, NU vă băgați în a accesa bani !!

    Tot eu sunt și inițiatorul proiectului meu de suflet Casa Share și chiar intenționez să atrag fonduri europene, pt copiii defavorizați ai țării noastre Romania !!

    Vă mulțumesc !!

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>