finantare-cerere-273x120Pentru a veni in sprijinul tau, Finantare.ro iti ofera pe langa multitudinea de informatii despre finantari pentru toate domeniile si o solutie de acces la servicii consultanta specializata pentru documentatie si management de proiect prin serviciul numit “Cerere.Finantare.ro”.

Stim ca timpul inseamna bani si de aceea trebuie sa urmezi doar trei pasi simpli pentru a intra in contact cu expertul pe domeniul tau de interes care va fi ales din reteaua noastra. Astfel, la primul pas, trebuie sa completezi formularul pentru cererea de consultanta din categoria care te intereseaza. Pasul al doilea este achitarea taxei de doar 9,99 EURO + TVA pentru serviciile de intermediere, iar la pasul al treilea vei fi contactat intr-o perioada cuprinsa intre doua si cinci zile lucratoare de consultantul recomandat de noi. Taxa noastra acopera verificarea si evaluarea preliminara a cererii de consultanta.

Dupa completarea cererii de consultanta un evaluator Finantare.ro verifica si evalueaza preliminar cererea depusa si in functie de continutul acesteia va face legatura intre solicitant si consultantul partener care se potriveste cel mai bine nevoii tale.

La serviciul Cerere.Finantare.ro poti apela daca ai nevoie de un Proiect de Finantare sau un Plan de Afacere cu o valoare a investitiei mai mare de 50.000 de Euro, daca doresti sa obtii Subventii pentru agricultura.

De asemenea, daca ai nevoie de Investitori dispusi sa finanteze startup-uri in diverse domenii, ne poti trimite detaliile la sectiunea Business Angel, iar noi le vom prezenta investitorilor ideea ta de afaceri.

In cei 4 ani de la lansarea serviciului s-au implementat cu succes multe proiecte si credeam ca Cerere.Finantare.ro poate fi o solutie si pentru tine.


No Comments on “De ce Cerere.Finantare.ro poate fi o solutie pentru tine?”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>