Dupa o prima editie de succes, Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare continua pe aceeasi directie, organizand a II-a editie a Conferintei Finantare.ro la Iasi, pe 7 aprilie 2011.

Evenimentul promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii. Ne propunem sa oferim interactiune si informatii utile cu privire la tendintele anului 2011 atat in domeniul managementului de proiect, surselor de finantare disponibile cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene. Totodata ne propunem sa discutam despre directiile de lucru in ceea ce priveste implementarea proiectelor obtinute prin finantari.

Datorita conceptului sau, a speakerilor de valoare: Péter BARTA, Marius GHENEA, Gabriel MARDARASEVICI, Tudor CIUMARA, Gabriel BIRIS etc. si a informatiile transmise, conferinta ofera fiecarui participant posibilitatea sa descopere lucruri noi si sa afle informatii de actualitate si calitate.

Ne dorim sa raspundem cu ajutorul speakerilor nostri la intrebari precum: “Care sunt pasii de urmat pentru a demara o investitie cu fonduri europene?” sau “Cum sa implementam corect proiectele?”, avand in vedere problemele intalnite in practica, atat in accesare fondurilor cat si in implementarea proiectelor dupa ce acestea au fost castigate.

La eveniment vor participa persoane din toata tara, interesate de finantari europene, managementul proiectelor, consultanta si investitii. Vor fi prezenti antreprenori, persoane de conducere din intreprinderi, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ai asociatiilor cu profil business, firme de consultanta, firme de project management, manageri de proiect, firme de consultanta, detinatori de proiecte in derulare.

Cu speakerii ce vor sustine sesiunile, cu tematicile propuse spre dezbatere si cu o locatie precum Ramada Iasi City Center (http://ramadaiasi.ro/) nu mai trebuie decat sa intrati pe pagina de inscrieri (http://iasi2011.finantare.ro/inscrieri.html) si sa ne confirmati prezenta.

Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: evenimente@arhipelago.com


No Comments on “Conferinta Finantare.ro 2011”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>