Avand in vedere ca pe data de 7 aprilie 2011 va avea loc la Iasi Conferinta Finantare.ro, un eveniment organizat sub egida Arhipelago, site-ul Finantare.ro beneficiaza de o sigla noua, bazata pe tema artistica a evenimentului!

Ce parere aveti despre noua sigla Finantare? Asteptam comentariile vostre!

Orice recomandare din partea voastra este binevenita si va fi luata in calcul de catre echipa Finantare.ro!

Va multumim!


3 Comments on “Finantare.ro s-a echipat cu o sigla noua!”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Marius says:

    Mentiune: sigla va fi utilizata e doar pentru o perioada limitata.

  2. Toma says:

    Sigla e interesanta si creativa, dar nu vad legatura intre programele de finantare si muzica adica portativ, care e povestea ei? Sau te-ai gandit ca obtinerea finantarilor se asemana cu muzica, trebuie sa incerci de multe ori pana iti iese:)

  3. Marius says:

    Utilizam aceasta sigla pentru promovarea viitoarei conferinte Finantare.ro de la Iasi [http://iasi2011.finantare.ro]. Conferinta este locul unde am invitat intreprinzatori, consultanti, manageri de proiect pentru a gasi inspiratie si informatie de la profesionistii in atragerea de finantare pentru proiecte. Muzica este o metafora care cu privire la exercitiul repetat pentru a avea succes in atragerea de resurse financiare si la ideea de perfectiune in implementarea proiectelor. Totusi cuvantul cheie este INSPIRATIE.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>