In ideea de a transforma site-ul intr-o unealta mult mai usor de utilizat in perioada urmatoare vom efectua mai multe modificari de continut si design.

Un prim pas pe care vrem sa il facem este sa restructuram un pic meniul. Dorim ca acesta sa fie mult mai usor de inteles, mai intuitiv iar informatia din cadrul site-ului sa poata fi accesata mult mai usor.

Intrucat aceste modificari le facem pentru utilizatorii nostri dorim sa stim si parerea acestora. Aveti mai jos un link de test pe care momentan se lucreaza si puteti vedea noua versiune de meniu propusa si modul ei de structurare.

Asteptam parerile voastre, recomadari si sugestii.

Noul meniu se poate vizualiza aici: www.finantare.ro/meniu-test/


2 Comments on “Finantare.ro isi schimba meniul”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Mihail Brinzea says:

    Eu spun ca noua versiune pe care o testati nu este asa de sugestiva precum cea care este acum in functiune.

    In plus versiunea actuala in patru coloane este mult mai lizibila, incomparabil mai expresiva si mai relevanta.

    Fiecare coloana are personalitatea ei: Colana 1 are personalitatea „meniului” (ca la un restaurant de clasa) una e sa citesti meniul zilei scris cu creta pe tabla neagra din fata carciumei, alta e sa il primesti in detaliu si frumos tiparit pe un suport de calitate).

    Coloana a doua poarta pecetea stirilor despre finantari, evenimente, bune practici (o informatie care sare in ochii si e foarte cautata de cititori – de fapt cred ca aceasta coloana si-a castigat pozitia in economia sitului finantare.ro si e greu sa explici vizitatorilor care au nevoie de informatia de acolo de ce s-a deplasat in alt colt ori se rezuma la un link).

    Coloana 3 cred ca este deja in constiinta celor care cauta informatii despre posibile finantari. Toata lumea stie ca daca ai nevoie de info precis si la zi, fara doar si poate te duci pe finantare.ro si pe Coloana 3 gasesti informatia relevanta … daca nu gasesti nimic din ce te intereseaza … nici nu mai umbli de nebun pe google ca tot nu gasesti.

    Poate Coloana a patra poate fi restructurata din punct de vedere al continutului: cine vrea sa citeasca blogurile se poate duce pe linkul „Bloguri” … desi eu cred ca blogurile, cu numele de prestigiu precum cel al Domnului Cristian Paun, au ridicat si traficul si prestigiul finantare.ro.

    Varianta in 4 coloane e mai buna decat cea pe care o testati acum.

    Cu stima,

    Mihail Brinzea

  2. finantare says:

    Va multumim pentru feedback-ul consistent asupra intregului website.

    Noi in momentul de fata am modificat doar meniul verde din partea stanga. Aceasta schimbare a fost implementata astazi si poate fi vizualizata pe site-ul principal.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>