Conferinta Finantare.ro va avea loc, pentru prima data in Bucuresti, pe data de 4 octombrie 2012 si in Cluj – Napoca pe 29 noiembrie 2012, dupa trei editii consecutive organizate la Iasi.

Evenimentul aduce in prim plan subiecte de actualitate si de interes pentru dezvoltarea mediului de business autohton – accesarea surselor de finantare si managementul de proiect – asigurand un cadru de interactiune directa intre actorii relevanti din aria implementarii si dezvoltarii proiectelor.

Se vrea asadar ca specialistii in fonduri europene, finantatorii si consultantii sa raspunda intrebarilor venite din partea tuturor antreprenorilor, beneficiarilor sau potentialilor beneficiari de fonduri, managerilor de proiect, reprezentantilor APL-urilor si ONG-urilor din Romania, care au nevoie sa le fie indicate directii precise de actiune.

In structura Conferintei Finantare.ro sunt incluse patru dezbateri cu urmatoarele teme:

  • Care sunt perspectivele fondurilor europene in perioada 2014-2020?
  • Pentru ce proiecte si afaceri este recomandata finantarea din surse private?
  • Care sunt principalele tipuri de provocari in implementarea proiectelor cu finantare europeana?
  • Au nevoie companiile de un birou de managementul proiectelor (PM Office)?

Agenda completa a conferintei poate fi accesata la acest link: bucuresti2012.finantare.ro/program.

Conferinta Finantare.ro ofera participantilor si colaboratorilor oportunitatea de a se afla fata in fata si a dialoga cu speakeri care au experienta si cunostinte avansate in finantari, investitii si management de proiect, precum Leonard Orban, Radu Onofrei, Ana – Maria Andronic, Constanta Bodea, Victoria Cupet, Augustin Purnus, Melania Coman, Cristian Paun, Marian Dobrila, Rodica Lupu, Simona Bonghez.

Inscrierile au fost lansate pentru Conferinta Finantare.ro de la Bucuresti, de pe 4 octombrie 2012: bucuresti2012.finantare.ro/inscrieri. Prin simpla completare a unui formular puteti beneficia pana la 1 august de oferta early booking.

Programati-va o zi pentru informatii de calitate direct de la sursa!

Contact:
Carmen DUMEA
manager Conferintele Finantare.ro 2012
[email protected]
0743 087 270


No Comments on “Conferinta Finantare.ro in premiera la Bucuresti si Cluj-Napoca”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>