In 2003 am publicat pe Finantare.ro pentru prima data un ghid introductiv si o serie de informatii de orientare cu privire la finantatorii de tip business angels. Pe atunci acest termen nu prea exista in vocabularul cotidian de afaceri in Romania; ulterior, dupa ce emisiunea Arena Leilor a prins la public, am auzit-o din ce in ce mai des si cred ca suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste promovarea acestui tip de investitie. De altfel, am incercat inca de la inceput sa ajutam si noi emisiunea, atat pe Finantare.ro cat si pe PlandeAfacere.ro.

In 2007 am retras „temporar” ghidul si l-am republicat abia in 2012 iar astazi facem un pas mai departe si facem public mai multe date despre business angels. Am plecat de la intrebari elementare: Cine sunt acesti business angels si cum arata ei? Exista ei doar in America? Exista oare si in Romania? Sunt ei greu de gasit? Si asa am ajuns la concluzia ca este util un Catalog Business Angels.

In aceasta sectiune va prezentam o serie de investitori romani de tip business angel care te pot inspira sa gasesti persoane cu acelasi profil din industria ta sau din alte zone accesibile tie. Pe langa o lista sumara cu cei mai cunoscuti business angels de la noi am adaugat si asociatii si organizatii care se ocupa cu punerea in contact a investitorilor de acest tip cu antreprenorii cu idei de afaceri creative si cu potential.

Cu mentiunea de a intelege ca abordarea unui business angel se face cu tact si sistematizat, fara a-i „asalta” pe membrii catalogului nostru, speram ca acest instrument sa te orienteze si sa te inspire pentru a gasi finantarea potrivita pentru afacerea ta.

Succes!

No Comments on “Un catalog cu business angels activi in Romania?”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>