Finantare_serviciuIn urma intrebarilor frecvente venite din partea cititorilor nostri si a antreprenorilor care au apelat la Cerere.Finantare.ro, facem urmatoarele precizari privind termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu:

  1. Daca la momentul primei analize se constata ca nu sunt active programe de finantare potrivite sau consultanti disponibili pentru cererea dvs, veti intra in baza noastra de date si veti fi anuntati atunci cand vor fi disponibile fonduri.
  2. Finantare.ro se angajeaza sa va puna in legatura cu un consultant specializat, fara sa va garanteze ca veti ajunge la o intelegere cu acesta. Negocierea contractului de consultanta se face direct intre dvs. si expertul respectiv, fara interventia Finantare.ro. Daca nu se poate ajunge la negocieri directe intre beneficiar si un consultant din orice motiv (incluzand, dar nelimitandu-se la: inexistenta unui program de finantare potrivit, indisponibilitatea temporara a consultantilor de a incheia contracte noi), cererea ramane activa pana la momentul in care se gasim un consultant si un program potrivit. Este exclusa orice posibilitate de returnare a sumelor achitate pentru serviciul de intermediere.

Pentru informatii detaliate, cititi Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciului Cerere.Finantare.ro.


No Comments on “Clarificari privind termenii si conditiile de utilizare ale serviciului Cerere.Finantare.ro”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>