Finantare.ro isi extinde reteaua de firme de consultanta partenere in cadrul serviciilor Cerere.Finantare.ro si Cerere.PlandeAfacere.ro, in vederea cresterii vitezei de raspuns si a calitatii oferite beneficiarilor. Sunt cautate in special companii de consultanta in management si finantari din zonele Galati, Cluj, Mures, Constanta si Braila.

Cerere.Finantare.ro si Cerere.PlandeAfacere.ro sunt servicii de intermediere prin care solicitantii de finantari europene sunt pusi in legatura cu cele mai potrivite firme de consultanta beneficiind de o examinare prealabila a nevoii de finantare precum si de o orientare initiala privind abordarea finantarilor existente oferite de Finantare.ro.

Daca sunteti interesati de o posibila colaborare, va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@finantare.ro in care sa precizati: aria de actiune (regiunea in care va desfasurati activitatea de consultanta), competentele (programe, domenii, servicii), pragul minim de finantare (valoarea minima a proiectelor acceptate) si o scurta prezentare a firmei. Relatii la tel: 0740 944 063

Va multumim!

Echipa Finantare.ro


2 Comments on “Finantare.ro cauta Consultanti”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Marilena Bratan says:

    Buna seara M ar interesa o colaborare cu Dvs pentru partea de vest a țării,dacă e posibil. Așteptat cu interes răspunsul Dvs!

    Cu stima

  2. LILIANA SOIMU says:

    Buna, vreau sa devin consultant

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>