UntitledFinantare.ro ofera de 13 ani informatii la zi despre ceea ce se intampla in domeniul finantarilor, iar acum are un website nou: www.finantare.ro.

Noul website Finantare.ro prezinta intr-o forma structurata informatii gratuite despre programele operationale, noile masuri lansate si diferitele oportunitati de finantare destinate ONG-urilor, IMM-urilor si tinerilor dornici sa isi deschida propria afacere.

Cititorii nostrii mai pot afla informatii utile si la zi din domeniul economic, programele europene sau cu finantare de la bugetul de stat, creditele sau ofertele de leasing, subventii si cum pot obtine consultanta.
Prin intermediul Finantare.ro se doreste crearea unei punti de legatura intre solicitantii de finantare, pe de o parte, si finantatorii si firmele de finantare, pe de alta parte.

Echipa Finantare.ro investeste zilnic resurse pentru a imbunatati comunicarea cu cititorii site-ului dar si pentru ca informatia prezentata sa fie usor de procesat, sa ajunga rapid si in timp util catre toti cei interesati. In plus, se lucreaza continuu la crearea unor relatii stranse cu partenerii nostri – consultanti, finantatori, reprezentanti ai autoritatilor publice sau ai mediului privat, precum si business angels.

Va invitam sa urmariti in continuare Finantare.ro si pe noul website unde vom continua sa va oferim informatii pretioase si sfaturi utile, astfel incat dumneavoastra sa aflati intotdeauna ce aveti de facut si care sunt pasii de urmat atunci cand doriti sa lansati o afacere.


No Comments on “Finantare.ro are website nou”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>