7555000a_imgDe 13 ani Finantare.ro ofera informatii la zi despre ceea ce se intampla in domeniul fondurilor europene si piata finantarilor din Romania, in general.

13 ani de munca, profesionalism, corectitudine si seriozitate, toate pentru ca dumneavoastra sa puteti afla tot ceea ce va intereseaza privind noutatile la zi din domeniul economic, programele europene sau cu finantare de la bugetul de stat, creditele sau ofertele de leasing, subventii, cum puteti obtine consultanta etc.

13 ani de cand suntem site-ul nr. 1 in piata finantarilor din Romania si prima si cea mai de incredere sursa pe care o accesati dumneavoastra atunci cand doriti sa aflati ce au mai declarat autoritatile de management ale programelor operationale, cand se vor mai lansa noi masuri, ce oportunitati de finantare au la dispozitie ONG-urile, IMM-urile, tinerii dornici sa isi deschida propria afacere.

Echipa noastra investeste zilnic pentru a imbunatati comunicarea cu cititorii site-ului dar si pentru ca informatia prezentata sa fie usor de procesat, sa ajunga rapid si in timp util catre toti cei interesati. In plus, lucram continuu la crearea unor relatii stranse cu partenerii nostri – consultanti, finantatori, reprezentanti ai autoritatilor publice sau ai mediului privat, precum si business angels, carora le multumim pentru increderea acordata.

Ne dorim in urmatorii ani sa fim si mai buni, sa va oferim informatii pretioase si sfaturi utile, astfel incat dumneavoastra sa aflati de pe Finantare.ro intotdeauna ce aveti de facut si care sunt pasii de urmat.

Multumim tuturor celor care ne urmaresc zi de zi! „La multi ani!”


2 Comments on “Finantare.ro implineste astazi 13 ani!”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Diana says:

    La Mulţi Ani plini de realizări! Vă mulţumim pentru sprijinul pe care ni-l oferiţi zilnic prin informarea corectă şi în timp util despre tot ceea ce reprezintă finanţare nerambursabilă, despre tot ceea ce este de interes pentru publicul dumneavoastră! Pentru mine, personal, sunteţi prima sursă de informare, primul site pe care-l deschid dimineaţa, zilnic, primii alături de care îmi beau cafeaua! Vă mulţumesc pentru tot ceea ce reprezentaţi astăzi în societatea informaţională!
    Cu deosebită consideraţie,
    Diana
    Călăraşi

  2. Melania Coman says:

    La multi ani, FINANTARE.RO! La multi ani, echipa minunata!

    Sa cresti si sa infloresti, si informatii noi sa raspandesti!

    N-am avut alta rima…

    Va imbratisez cu drag si va multumesc!

    Melania

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>